Objekt Rezidencial

IMG_5761
20141011_103029

Objekt banimi me 8 kate banimi, 1 kat parkim dhe 1 kat dyqanë, i ndërtuar ne partneritet me NMR shpk.

Në një nga objektet tona është projekti i parë unik i Smart Home që është pjesë e projekteve të dizenjuara nga ARTECH-IT. Sistemet e menaxhimit funksional të një apartamenti përfshin bravën e derës elektronike e cila komandohet në distancë, sensorët kundër zjarrit, kamerat me sensor dhe menaxhimi e harxhimi i energjisë, komandimi ndriçimit nëpërmjet zërit etj. Të gjitha këto, KASO Construction shpk i ofron nëpërmjet bashkëpunimit me kompaninë ARTECH-IT e cila është një kompani angleze që operon në tregun europian dhe së fundmi në Shqipëri.

Vendndodhja:
Rruga Mikel Maruli
Kate mbitokë:
9
Kate nëntokë:
1
Fillimi i punimeve:
2014
Përfundimi i punimeve:
2016
Sipërfaqe ndërtimi:
13000 m2
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/Kaso-Construction-new.png

Copyright by KASO Construction. All rights reserved | Designed by E.M