SHERBIME

Konstruksion Residencial

KASO group si prioritet ka ndertimin e godinave me cilesi te larte punimesh, duke garatuar per vite me rradhe asistence dhe marevajtje. Ne I ofrojme klienteve tane teknologji te perparuar dhe material cilesore ne ndertimin e godinave , duke operuar me partneret me te mire ne treg brenda dhe jashte vendit.

remote-site-solutions-bg_construction-sector

Inxhinjeri Ndertimi

KASO group merr persiper te menaxhoje kontrata per ndertimin e shesheve me destinacion ndertimin e godinave te banimit , sherbimit etj. Projektet e mëdha të ndërtimit janë ndërmarrje komplekse, shpesh të përfshirë dhjetëra nënkontraktorët dhe furnizuesit, pajisje dhe shërbime te cilat kerkojne nje organizim perfekt.

a construction worker on a construction site holding a hard hat a rolled building plans

Prokurim Shitje/Blerje

KASO group eshte I hapur per cfare do lloj bashkepunimi me partnere te tjere ne menaxhimin i kontratave , Menaxhimin , blerje – shitje te pronave te paluajtshme etj. Orkestrimin I operacioneve të tilla kërkon ndërtimin e klasit të parë të menaxhimit-gje nga e cila Identikohet KASO group

Two female architects handshaking, selective focus, canon 1Ds mark III