Home Rreth nesh

KASO Group

KASO Construction, themeluar në vitin 1995 në fushën e lëndës drusore, tashmë operon prej 10 vitesh në sektorin e ndërtimit. Kompania synon cilësinë dhe korrektësinë në ndërtimin e objekteve rezidenciale, godina shërbimi & hotelerie, stacione elektrike dhe infrastrukturën rrugore.

Udhëhiqemi nga dëshira për të implementuar inovacionet e fundit në projektim dhe zbatimin e teknikave sipas standartave europiane.

Fokusi ynë është bashkëpunimi i ngushtë me klientin për të kuptuar dhe plotësuar kërkesat në kohë, ndaj zgjedhim të vijmë me projekte risi.

https://kasogroup.al/wp-content/uploads/2021/03/Slider-3-Scanderbeg-2.jpg

Adresa

Rr. Brigada e VIII
Bllok Tiranë, 1001

Telefon

+355 695514484
+355 696080888

map iframe
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/2021/03/Kaso-Construction-new.png

Copyright by KASO Group. All rights reserved | Powered by Webstar.al