Hotel & SPA Privilege

18320710_1674522216185698_8067888101019231131_o

Ndërtime cilësore ku në të cilin pjesa e rifiniturave dhe punimet e brendshme janë ndërtuar nga Kaso Construction Shpk. Stafi ynë është kujdesur për përdorimin e teknologjisë së fundit në fushën e ndërtimit në një objekt që ofron në total 22 dhoma, një dhomë takimesh, bar restorant , SPA dhe pishinë të mbyllur.

Kaso Construction Shpk ka si synim kryesor cilësinë dhe korrektesinë në ndërtimin e godinave me objekt banimi, shërbimi, hoteleri, stacione elektrike, rikonstruksione rrugësh dhe objektesh, mirëmbajtje etj.

Vendndodhja:
Rruga Haxhi Dushku, Godina nr.2
Kate mbitokë:
4
Kate nëntokë:
2
Fillimi i punimeve:
2016
Përfundimi i punimeve:
2017
Sipërfaqe ndërtimi:
3000 m2
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/Kaso-Construction-new.png

Copyright by KASO Construction. All rights reserved | Designed by E.M