Shërbime

Konstruksion Rezidencial

KASO Construction si prioritet ka ndërtimin e godinave me cilësi te lartë punimesh, duke garaNtuar për vite me rradhë asistencë dhe mbarëvajtje. Ne I ofrojmë klientëve tanë teknologji të përparuar dhe materiale cilësore në ndërtimin e godinave , duke operuar me partnerët më të mirë në treg, brenda dhe jashtë vendit.

https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/konstruksione-rezidenciale.jpg
Teknologji e Avancuar
Fasada Ekologjike
Izolim Akustik
Standarte Perëndimore
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/88P0RKgWt3.jpg

Inxhinieri Ndërtimi

KASO Construction merr përsiper të menaxhoje kontrata për ndërtimin e shesheve me destinacion ndërtimin e godinave të banimit, shërbimit etj. Projektet e mëdha të ndërtimit janë ndërmarrje komplekse, shpesh të përfshirë dhjetëra nënkontraktorë dhe furnizues, pajisje dhe shërbime të cilat kërkojnë një organizim perfekt.

Prokurim Shitje / Blerje

KASO Construction është i hapur për çfarëdolloj bashkëpunimi me partnerë të tjerë në menaxhimin e kontratave, menaxhimin e shit-blerjet të pronave të paluajtshme etj. Orkestrimi i operacioneve të tilla kërkon ndërtimin e klasit të parë të menaxhimit, gjë nga e cila identifikohet KASO Construction.

https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/fptQWmUqVO.jpg
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/Kaso-Construction-new.png

Copyright by KASO Construction. All rights reserved | Designed by E.M