Kompleks Banimi & Shërbimesh

IMG_5644
20141217_133805

Objekt i ndërtuar nga Kaso Construction dhe A&EM shpk. Objekti ndodhet tek rruga “Sotir Gura”. Punimet filluan në vitin 2012 për të përfunduar 2 vite më vonë, në vitin 2014. Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 7800 m2, objekti përfshin 1 kat nëntokë për parkim, 1 kat dyqane dhe 8 kate banimi.

Vendndodhja:
Rruga Sotir Gurra
Kate mbitokë:
9
Kate nëntokë:
1
Fillimi i punimeve:
2012
Përfundimi i punimeve:
2014
Sipërfaqe ndërtimi:
7800 m2
https://kasogroup.al/wp-content/uploads/sites/4/2021/03/Kaso-Construction-new.png

Copyright by KASO Construction. All rights reserved | Designed by E.M